Christian boosted
Christian boosted

Istället för att två barn kom igår kväll och fick sovmorgon här, lämnades de trötta i pyjamas 07:45. Nu sitter vi alla sömndruckna i soffan efter frukost och ser på serie och samlar kraft för att åka till biblioteket.

Tog in senaste Kamratposten till 11-åringen från brevlådan. Sen frågade jag om hon ville gå ner och bada. Skulle gjort tvärt om.

Är det ett tvångsbeteende att döpa sin robotgräsklippare?

Längdskidorna halverar sin publik sedan de flyttade över till Viaplay från SVT. Jag tycker inte alls sändningarna är dåliga, men det är tydligt att publiken inte följt med till Viaplay.

svt.se/sport/artikel/skidskytt

11-åringen tycker det är för varm i sitt rum, trots öppen fönster. Hon flyttar in till mig (där jag har balkongdörren öppen så nu ligger vi tre i dubbelsängen. Så snart hon somnat får jag knalla in till hennes säng.

Christian boosted

Har ont i foten. Trodde jag fått en sticka men såg inget. Några dagar senare så.. jovisst är det något? Nähä, bara blod under huden? Ikväll. Jomenvisst är det något för under huden? Får ut en liten hår sticka som verkar vara metall. 😳

Det är varmt. Det regnar. Jag önskar jag hade en pensionärskuvös att ligga i och lyssna på regnet.

Christian boosted
Christian boosted

It’s sixteen minutes past midnight, and this is what it looks like outside.

Lördag: Biltema för pappa. Godisaffären för barnen.

Tur att det finns frysta pizzaslice i frysen när magen kurrar på kvällskvisten.

9-åringen:
Pappa. På Ikea, har som krokar där som jag kan hänga mina medaljer på?

❤️🥇🥈🥉

Har monterat en extra sidobrännare till grillen. Är mitt dagsverke slut nu?

Christian boosted

När 11-åringen säger ”Godnatt, pappa” är det min signal. Då ska jag komma in ligga bredvid och prata en stund. Så. Hejdå.

Väckte 11-åringen som under några förvirrade sekunder trodde det var skoldag. Smög upp med en chokladbit till hennes iPad-tittande för att understryka lördagen.

Show older
mastodon.melin.org

Open and welcoming Mastodon instance, running on a PiMox cluster and Linux somewhere in Sweden.